Home > Nieuws > Het geliefde zwarte goud
 

Het geliefde zwarte goud

Wij Nederlanders drinken de meeste koffie van de hele wereld. Grote kans dus dat jij voordat je werkdag begint een koffie to go pakt. Dit is een echte trend want jaarlijks worden er 500 miljard weggooibekers geproduceerd om aan die behoefte te voldoen. Hierdoor belanden er wereldwijd iedere seconde één miljoen bekers in de prullenbak. Dàt kan ook anders dachten ze bij KeepCup.

KeepCup maakte ’s werelds eerste herbruikbare koffiebeker die onder vrijwel alle espressomachines past. Het glas is geheel recyclebaar en de harde, gladde deksel zorgt ervoor dat de smaak van de drank niet verloren gaat. Nog een voordeel: je koffie of thee blijft dertig minuten langer warm dan in de papieren to go beker.

De handzame en duurzame meeneembeker is verkrijgbaar in verschillende maten en hippe kleuren. KeepCup wil van de wereld een betere plek maken door middel van dit product. ‘Het streven is om wereldwijd een hergebruik van 30 % te bereiken,’ zegt Abigail Forsyth, bedenker en CEO van de KeepCup.

Vanaf € 21,- is de KeepCup Brew Glass Coffee Cup verkrijgbaar en zo kun jij ook op een simpele, leuke manier je steentje bijdragen aan het milieu.

Kijk voor meer informatie op: www.keepcup.com.

KeepCup_Brew_17
 
 
 
KeepCup_Brew_12
 
 
 
KeepCup_Brew_11
 
 
 
KeepCup_Brew_08
 
 
 
KeepCup 12oz Brew Glass_1
 
 
 
KeepCup 12oz Brew Glass Cork_2
 
 
 
KeepCup 12oz Brew Glass Cork_1
 
 
 
Reageer